Egen webbplats

Uppdatering

Sökmotoroptimering

Den digitala revolutionen

Priser

Detta händer

 
 

 

 

 

Egen webbplats

För dig som företagare är det av största vikt att du har din egen webbplats. Det är lika viktigt som att du alltid har några visitkort med dig när du går ut. På sätt och viss är din hemsida ditt visitkort på internet.

Med en hemsida erbjuder du dina potentiella och nuvarande kunder aktuell information om ditt företag, oavsett när eller var de behöver den. Det är ett skyltfönster där du kan visa upp dina produkter eller tjänster och ta emot beställningar när som helst (även när du sover) och var som helst i världen.

Det går att säga mycket om Internet, och det gör man också. Många klagar på att det är alldeles för kommersiellt, och samtidigt letar de efter kunskap, gör jämförelser och söker alternativ. På så sätt har Internet gett konsumenterna en stor makt.

Drygt 7 miljoner svenskar (81%) har idag tillgång till Internet
Internet är ett vardagligt verktyg i de flesta företag och finns man inte med på Internet så kan man missa viktiga intäktsmöjligheter.
Internet används av många som telefonkatalog - syns du inte, finns du inte.
Genom en hemsida kan kunder, leverantörer och anställda skaffa värdefull information om ditt företag och på så sätt höjs ditt företags trovärdighet.
En hemsida är som en broschyr som man kan (och ska) förändra utan kostnad.
En annons i t ex en tidning är aktuell under en kort tid, via din webbplats är din information ständigt aktuell.


© Zmink Reklam & Webb 2010-2014
Första sidan Grafisk profil Reklam Egen webbplats Radio Om Zmink