Detta är Zmink

Kontakta Zmink

 

 

 

 

 


Viktiga snabbfakta

Företagsform?
Enskild firma

F-skattsedel?
Javisst

Momsregistrerad?
Givetvis

Idérik?
Ja, annars skulle jag jobba med något annat

Trevlig?
Man brukar påstå det

Lätt att jobba med?
Inte på morgonen,
annars inga problem


Detta är Zmink

Zmink är ett enmansföretag som ägs och drivs av Nisse Jakobsson - d.v.s. undertecknad. Jag har under hela mitt yrkesverksamma liv (och även en del på fritiden) haft information och marknadsföring bland mina arbetsuppgifter. På senare tid även som yrke, och därför har jag startat upp Zmink, efter önskemål från några i bekantskapskretsen.

Någon har undrat varför jag valt namnet Zmink? Det är egentligen rätt enkelt. När någon sminkar sig så är målet att lyfta fram det vackra och att bli sedd. Det förmodar jag att du som företagare också har som mål, eller hur?

Förutom information och marknadsföring har också musiken haft en stor plats i mitt liv. Under c:a 15 år åkte jag runt hela Sverige som ljudtekniker och turnéledare, och skötte dessutom bokningar åt en del artister. Även i den här rollen blev det mycket marknadsföring.

Jag vågar därför påstå att jag har en god erfarenhet av hur det är att vara musiker på heltids-, deltids- eller fritidsbasis. Tillhör du/ni någon av dessa kategorier? Då tror jag att jag har ett litet försprång före andra reklam- och webbyråer, och jag hjälper dig gärna med detta. Ta gärna kontakt med mig, så får vi se vad vi kan göra tillsammans!

Musiken spelar en stor roll i mitt liv idag också. Nu spelar jag den musik som görs av andra i mina program på Radio Viking. Jag har bra koll på dansbandsscenen och även en del av den svenska rock & roll- och countryscenen. Spelar du/ni något av detta och vill höras lite mer, skicka då gärna er musik till mig! Har du/ni en spelning i trakterna av Stockholm? Då kommer jag om möjligt och gör en intervju med dig/er. Se bara till att det finns en fungerande hemsida med aktuell information och lite om bakgrunden! Om inte, så hjälper jag gärna till med den!

Eftersom jag är enmansföretagare förstår du säkert att jag också har bra koll på vad detta innebär. Därför jobbar jag gärna tillsammans med dig också! Du kanske behöver en hemsida, eller uppdatera eller förnya den redan befintliga, fixa till en logotyp m.m. eller se över ditt tryckta PR- och informationsmaterial? Använd kontaktformuläret, så hör jag av mig därefter.

Var inte rädd för att höra av dig till mig med någon fråga! Jag gillar att få nya kontakter och möta nya människor. Just i sådana här möten uppstår oftast kreativitet, och man vet aldrig vart den kan leda!

"Ett jättetack till vår eminente webmaster Nisse Jakobsson, som ser till att vår hemsida är uppdaterad med de senaste Konditornsnyheterna i stort sett innan de har inträffat."
            Konditorns blogg 2009-12-01

 

 

 

 

 

Nisse Jakobsson

Välkommen att kontakta mig!

© Zmink Reklam & Webb 2010-2014
Första sidan Grafisk profil Reklam Egen webbplats Radio Om Zmink